| Ursus americanus Pallas |
Äkta svartbjörnskinn
Är försäljning av skyddade djur laglig?
Produktbeskrivning
Amerikansk svartbjörn (Ursus americanus) är Nordamerikas vanligaste björnslag och lever främst i skogar och bergsregioner. Trots sitt namn kan dess päls också vara brun eller kanelfärgad.
Svartbjörnar är oftast ensamlevande och utmärkta klättrare. Deras föda består huvudsakligen av växtlig kost som bär, nötter och frukter, kompletterat med insekter eller fisk.
På hösten bygger de upp ett fettlager och övervintrar i kalla regioner. Mot människor är de normalt sett skygga, men bör alltid respekteras på avstånd.
Specifikationer:
För denna produkt gäller CITES-exportrestriktioner
CITES-dokumenten med passagescertifikatnummer ingår i köpet
Frakt endast inom Schweiz ingen frakt till utlandet möjlig
Storlek: 139 x66cm (inkl. tassar 164x132cm)
Ursprung: Kanada
Artikelnummer
Fraktinformation
YouTube
Betalningsmetoder
Äkta svartbjörnskinn