Strutsen är världens största fågel och är inhemsk i delar av Afrika. Dessa oförmögna fåglar kan nå en imponerande storlek på upp till 2,7 meter. Strutsar är främst växtätare, men kompletterar dock ibland sin föda med insekter som gräshoppor. De kännetecknas av sitt territoriella beteende, där hanar ofta utkämpas strider för att försvara harem med 3 till 5 honor.
Specifikationer: Kranie längd: 18,2 cm Kranie bredd: 10 cm Kranie höjd: 8,3 cm
Vi skickar alla beställningar med Swiss Post. Du får spårningsnumret automatiskt så snart paketet har lämnat vårt lager, så att du kan spåra försändelsen.
Leveranstid: Om varan finns i lager skickas den inom 1–3 dagar. Leveranstiden är cirka 2–3 dagar. Om varan inte finns i lager kan det ta 1–2 veckor innan artikeln är redo att skickas. Vid längre förseningar informeras du omgående om den beräknade leveranstiden.
Fraktkostnaden beräknas i varukorgen baserat på försändelsens vikt.