| Ursus arctos horribilis |
Äkta grizzlybjörnskalle
Är försäljning av skyddade djur laglig?
Produktbeskrivning
Grizzlybjörnen är en underart av den nordamerikanska brunbjörnen och lever främst i de vidsträckta områdena i inre Alaska, i delar av norra och västra Kanada samt i avlägsna regioner i Montana, Idaho och Wyoming. Grizzlybjörnar är stora köttätare som kan nå en vikt på upp till 340 kg. Deras föda består huvudsakligen av kadaver, mindre däggdjur och större bytesdjur.
Specifikationer:
Detta produkt omfattas av CITES-exportrestriktioner.
Ett ursprungsintyg tillhandahålls vid köp. (Frakt endast inom Schweiz, inte till utlandet.)
Den vänstra tanden har en sprickknäckning och är lätt skadad.
Tre tandstift saknas.
Skallängd: ca 32,5 cm
Skallbredd: ca 18,2 cm
Skallhöjd: ca 15,2 cm
Näsbakelarna finns kvar.
Ursprung: Kanada
Artikelnummer
Fraktinformation
YouTube
Betalningsmetoder
Äkta grizzlybjörnskalle