| Raphicerus campestris |
Äkta gråduckshorn
Produktbeskrivning
Gråducken (Sylvicapra grimmia) är en liten antilopart, som finns i stora delar av Afrika söder om Sahara. Den lever främst i savanner, busklandskap och glesa skogar. Dess päls är gråbrun färgad och ger den ett bra kamouflage. Gråducken är oftast ensamlevande och lever av blad, frukter, knoppar och ibland små djur. Vid fara flyr den blixtsnabbt in tätt buskage. Kännetecken är dess stora öron och de korta hornen, som främst finns hos hanarna.
Specifikationer:
Referensbild: Bilden fungerar som exempel; varje horn är unikt i form och storlek.
Pris: Angivet per styck.
Genomsnittlig längd: 8-13 cm
Artikelnummer
Fraktinformation
YouTube
Betalningsmetoder
Äkta gråduckshorn