| Ursus maritimus |
Replica schedel van een ijsbeer
Artikelomschrijving
IJsberen zijn de grootste landroofdieren ter wereld en behoren tot de weinige roofdieren die zich uitsluitend van vlees voeden. Hun belangrijkste voedsel zijn zeehonden. Met hun grote, gespecialiseerde poten zijn ze perfect aangepast aan het zwemmen en kunnen ze snelheden van tot 10 km/u in het water bereiken. Mannelijke ijsberen kunnen tot 800 kg wegen en zijn daarmee ongeveer twee keer zo groot als de vrouwtjes.
Skeletlengte: ca. 36 cm
Skeletbreedte: ca. 23 cm
Skelethoogte: ca. 35 cm
Gietkunstharz
Artikelnummer
Verzendinformatie
YouTube
Betaalmethoden
Replica schedel van een ijsbeer