De Amerikaanse opossum komt voor in Noord-Amerika. Het verspreidingsgebied strekt zich uit van Midden-Amerika en Mexico in het zuiden, via de Verenigde Staten ten oosten van de Rocky Mountains tot in het zuidwesten van Ontario. Kenmerkend voor deze dieren zijn hun lange kop met spitse snuit en uitgesproken snorharen. Alle opossums hebben een lange grijpsnuit met een schubachtige uitstraling. Als alleseters hebben ze een gevarieerd dieet dat fruit, granen, insecten en karkassen omvat.
Specificaties: Referentiebeeld Schedellengte: 11 cm
Wij verzenden met Swiss Post. U ontvangt automatisch het trackingnummer zodra het pakket het magazijn heeft verlaten, zodat u de zending kunt volgen.
Verzendtijd Indien de goederen op voorraad zijn, worden ze nog dezelfde dag verzonden. De levertijd bedraagt ongeveer 3-6 dagen.
Mochten de goederen niet op voorraad zijn, dan wordt u onmiddellijk geïnformeerd over de levertijd.
Verzendkosten De verzendkosten worden in de winkelwagen berekend op basis van het gewicht van de zending: