| Syncerus caffer |
Echte Kaffernbuffelschedel
Artikelomschrijving
De Afrikaanse buffel, ook wel de Kaffernbuffel genoemd, is een van de sterkste en meest weerbarstige dieren van het Afrikaanse continent. Hij leeft in savannes, bossen en moerassen ten zuiden van de Sahara en kan een gewicht van meer dan 800 kg bereiken. Afrikaanse buffels staan bekend om hun indrukwekkende hoornpaar, hun massieve lichaamsbouw en hun uitgesproken sociale gedrag in grote kuddes. Ondanks hun vredige uiterlijk worden ze als onvoorspelbaar beschouwd en behoren ze tot de gevaarlijkste wilde dieren van Afrika.
Specificaties:
Originele foto (De schedel is met schedelverf beschilderd)
Totale lengte: 104,0 cm
Schedellengte: 50,7 cm
Schedelbreedte: 25,5 cm
Schedelbreedte: 27,5 cm
Herkomst: Zuid-Afrikaanse import
Artikelnummer
Verzendinformatie
YouTube
Betaalmethoden
Echte Kaffernbuffelschedel