| Syncerus caffer |
Echte Kaffernbuffelschedel
Artikelomschrijving
De Afrikaanse buffel, ook wel de Kaffernbuffel genoemd, is een van de krachtigste en meest strijdbare dieren van het Afrikaanse continent. Hij leeft in savannes, bossen en moergebieden ten zuiden van de Sahara en kan een gewicht van meer dan 800 kg bereiken. Kaffernbuffels staan bekend om hun indrukwekkende paar horens, hun massieve lichaamsbouw en hun uitgesproken sociale gedrag in grote kuddes. Ondanks hun vredige uiterlijk worden ze als onvoorspelbaar beschouwd en behoren ze tot de gevaarlijkste wilde dieren van Afrika.
Specificaties:
Kwaliteit B
Originele foto
Totale lengte: 82,5 cm
Lengte schedel: 48,5 cm
Breedte schedel: 23,5 cm
Breedte schedel: 29.5 cm
Herkomst: Zuid-Afrikaanse import
Artikelnummer
Verzendinformatie
YouTube
Betaalmethoden
Echte Kaffernbuffelschedel