| Raphicerus campestris |
Echte grauduckerhoorns
Artikelomschrijving
De grauducker (Sylvicapra grimmia) is een kleine antiloopesoort, die in grote delen van Afrika ten zuiden van de Sahara voorkomt. Hij leeft voornamelijk in savannes, struiklandschappen en lichte bossen. Zijn vacht is grijsbruin van kleur en biedt hem een goede camouflage. Grauduckers zijn meestal eenzame dieren en voeden zich met bladeren, vruchten, knoppen en af en toe kleine dieren. Bij gevaar vluchten ze bliksemsnel het dichte struikgewas in. Kenmerkend zijn hun grote oren en de korte hoorns, die voornamelijk bij de mannetjes voorvinden.
Specificaties:
Referentiefoto: De foto dient als voorbeeld; elke hoorn is uniek qua vorm en grootte.
Prijs: Per stuk aangegeven.
Gemiddelde lengte: 8-13 cm
Artikelnummer
Verzendinformatie
YouTube
Betaalmethoden
Echte grauduckerhoorns